Kısa bir mola mı vermek istiyorsunuz? Siz bavullarınızı hazırlayın, biz de yemeklerinizi! Tatilinizi konforlu geçirmeniz için Tatil Menüsü tam size göre.

İşte 3 günlük tatil menüsü içeriği:

 

Pazı Yemeği

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (pazı, soğan, maydanoz), organik kırmızı mercimek, organik zeytinyağı

Nohut Yemeği

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik (nohut, havuç, soğan), kuzu kıyma, ilikli kemik suyu

 

Etli Fasülye Yemeği

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (taze fasülye, patates, havuç, soğan), kuzu kıyma, organik zeytinyağı

 

Muz-Yulaf Püresi

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik muz ve elma, organik yulaf
Alerjenler : Yulaf

Kayısı-Elma Püresi 

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Kuru kayısı, elma ve ceviz
Alerjenler : Ceviz

Armut-Elma Püresi

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtınız.
İçindekiler : Organik armut, organik elma ve irmik

Alerjenler : Gluten içerir.

 

Pötibebe

Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik (tam buğday unu, pirinç unu, yulaf unu, irmik), tereyağı, organik zeytinyağı, organik elma suyu konsantresi
Alerjenler: Buğday,yulaf,tereyağı

 

Tarçınlı – Zencefilli Kurabiye

Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik tam buğday unu, organik yumurta, tereyağı,organik elma suyu konsantresi, tarçın, zencefil, karbonat
Alerjenler : Buğday,Yumurta,tereyağı

Tatil Menüsü ilgili sağlık profesyonelin görüşüyle kullanılmalıdır.

___________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Kullanım süresi
Kargoilegönderimde3-4 güniçindeelimizde
Oluyor biz ürünleri üretim tarihinden 3 gün içinde nasıl tüketeceğiz
Esma selcen Şimşek | 21/07/2023
Kullanma süresi
Kargoilegönderimde3-4 güniçindeelimizde oluyordiyorsunuz.kullanısmsüresiüretimden tarihindenitibaren3gündiyorsunuz.ürünleri o zamankullanımsüresigeçmiş olacak.bunabir çözümünüzyok
Esma selcen Şimşek | 21/07/2023
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tatil Menüsü BK1010
Tatil Menüsü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.