Tatil Menüsü
Kısa bir mola mı vermek istiyorsunuz? Siz bavullarınızı hazırlayın, biz de yemeklerinizi! Tatilinizi konforlu geçirmeniz için Tatil Menüsü tam size göre.
İşte 3 günlük tatil menüsü içeriği:
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (pazı, soğan, maydanoz), organik kırmızı mercimek, organik zeytinyağı
Nohut Yemeği
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik (nohut, havuç, soğan), kuzu kıyma, ilikli kemik suyu
Etli Fasülye Yemeği
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (taze fasülye, patates, havuç, soğan), kuzu kıyma, organik zeytinyağı
Muz-Yulaf Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik muz ve elma, organik yulaf
Alerjenler : Yulaf
Kayısı-Elma Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Kuru kayısı, elma ve ceviz
Alerjenler : Ceviz
Armut-Elma Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtınız.
İçindekiler : Organik armut, organik elma ve irmik
Alerjenler : Gluten içerir.
Pötibebe
Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik (tam buğday unu, pirinç unu, yulaf unu, irmik), tereyağı, organik zeytinyağı, organik elma suyu konsantresi
Alerjenler: Buğday,yulaf,tereyağı
Tarçınlı – Zencefilli Kurabiye
Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik tam buğday unu, organik yumurta, tereyağı,organik elma suyu konsantresi, tarçın, zencefil, karbonat
Alerjenler : Buğday,Yumurta,tereyağı
Tatil Menüsü ilgili sağlık profesyonelin görüşüyle kullanılmalıdır.
___________________________________________________________________________
Oluyor biz ürünleri üretim tarihinden 3 gün içinde nasıl tüketeceğiz