MAĞAZA

Tarhana Çorbası – 180 g
29 Ocak 2020
Haftaiçi Menüsü
18 Şubat 2020
Show all

Tatil Menüsü

146,00  130,00 


Temizle
Stok kodu: BK1010. Kategoriler: , , , .
Açıklama

Kısa bir mola mı vermek istiyorsunuz? Siz bavullarınızı hazırlayın, biz de yemeklerinizi! Tatilinizi konforlu geçirmeniz için Tatil Menüsü tam size göre.

İşte 3 günlük tatil menüsü içeriği:

 

Pazı Yemeği

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 3 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (pazı, soğan, maydanoz), organik kırmızı mercimek, organik zeytinyağı

Nohut Yemeği

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 3 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik (nohut, havuç, soğan), kuzu kıyma, ilikli kemik suyu

 

Etli Pırasa Yemeği

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 3 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (pırasa, patates, havuç), kuzu kıyma, organik zeytinyağı

 

Muz-Yulaf Püresi

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 3 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik muz ve elma, organik yulaf
Alerjenler : Yulaf

Kayısı-Elma Püresi 

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 3 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Kuru kayısı, elma ve ceviz
Alerjenler : Ceviz

Armut-Elma Püresi

Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 3 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtınız.
İçindekiler : Organik armut, organik elma ve irmik

Alerjenler : Gluten içerir.

 

Pötibebe

Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 1 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik (tam buğday unu, pirinç unu, yulaf unu, irmik), tereyağı, organik zeytinyağı, organik elma suyu konsantresi
Alerjenler: Buğday,yulaf,tereyağı

 

Tarçınlı – Zencefilli Kurabiye

Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 1 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik tam buğday unu, organik yumurta, tereyağı,organik elma suyu konsantresi, tarçın, zencefil, karbonat
Alerjenler : Buğday,Yumurta,tereyağı

Tatil Menüsü ilgili sağlık profesyonelin görüşüyle kullanılmalıdır.

___________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Ek bilgi
Şehir Seçimi

İstanbul İçi

İnceleme (0)

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Tatil Menüsü” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir